Yemek Tarifleri

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu)

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 adet küp şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 adet portakal (1 su bardağı )
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kerevizlerin kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
  2. Limonlu suda biraz bekletelim ki kararmasın.
  3. Tencereye sıvı yağ koyarak ince ince doğramış olduğumuz soğanları kavuralım.
  4. Dağa sonra havuçları da atarak güzelce kavuralım.
  5. Patatesleri ve kerevizleri attıktan sonra portakal suyunu,tuz ve şekeri de ek edelim.
  6. Kereviz saplarından bir tutam da koyarsak hoş bir arıma ve lezzet katıyor.
  7. Duruma nazaran sıcak su da ekleyerek kısık ateşte 20-25 dk pişirelim.

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu