Yemek Tarifleri
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu)

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kereviz
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 adet küp şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3 adet portakal (1 su bardağı )
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kerevizlerin kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
- Limonlu suda biraz bekletelim ki kararmasın.
- Tencereye sıvı yağ koyarak ince ince doğramış olduğumuz soğanları kavuralım.
- Dağa sonra havuçları da atarak güzelce kavuralım.
- Patatesleri ve kerevizleri attıktan sonra portakal suyunu,tuz ve şekeri de ek edelim.
- Kereviz saplarından bir tutam da koyarsak hoş bir arıma ve lezzet katıyor.
- Duruma nazaran sıcak su da ekleyerek kısık ateşte 20-25 dk pişirelim.
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (Lezzet Ve Şifa Deposu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










Cevap bırakın