Yemek Tarifleri

Zeytinyağlı Bezelye

Zeytinyağlı Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet domates
  • 300 gram bezelye (Ayıklanmış)
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı su
  • İsteğe bağlı tavuk eti haşlanmış

Zeytinyağlı Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Küp küp doğradığınız soğanları geniş bir tencerede zeytinyağında hafif kavurunuz.
  2. Ayıkladığınız bezelyeleri soğanla kavurun.
  3. Daha sonra haşlanmış eti üzerine koyup biraz kavuralım.
  4. Haşlanmış et isteğe bağlı küp küp doğranmış domatesleri de ekleyip biraz daha kavuralım.
  5. Üzerine bir yemek kaşığı kırmızı toz biber takım 1 barda su ekleyelim (su ılık olmalı ).
  6. Orta ateşte 20 dakika pişiriniz.
  7. Baharatları ve tuzu pişmeye yakın ekleyiniz.

Zeytinyağlı Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu