Yemek Tarifleri

Zeytinyağlı Bamya

Zeytinyağlı Bamya Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram bamya
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 3 4 domates
  • 2 3 kaşık limon
  • 4 5 sarımsak (2 tanesi piştikten sonra atılacak)
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Zeytinyağlı Bamya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak bamyaları ayıklayıp güzelce yıkıyalım.
  2. Daha sonra bi tencerede zeytinyağında soğanları kavuralım.
  3. Daha sonra rondoda çektiğimiz domatesleri ve 2 3 tane sarımsağı ek edelim .
  4. 1- 2 dakika birlikte kavurduktan sonra bamya ve 2 3 kaşık limon suyunu ekleyip 1 buçuk çay bardağı su ve tuzunu ekleyip kapağını kapatalım.
  5. Kaynadıktan sonra kısık ateşe alıp 20 25 dakika pişirelim.

Zeytinyağlı Bamya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu