Yemek Tarifleri

Yoğurtlu Mayonezli Karışık Kızartma

Yoğurtlu Mayonezli Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 5,6 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet sarı kaliforniya biber
  • Kızartmak için sıvı yağ

Yoğurtlu Mayonezli Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak zerzevatları yıkayıp havlu kağıt ile kurulayalım.
  2. İstediğiniz biçimde dilimleyip sırasıyla bol kızgın yağda kızartalım.
  3. Kızaran zerzevatları derin bir kapta karıştıralım.
  4. Bir kase süzme yoğurdun içine bir yemek kaşığı mayonez ile bir diș sarımsağı tuzu ekleyip karıştıralım.
  5. Servis tabağına evvel yoğurtlu sosu alalım.
  6. Üzerine kızarmış zerzevatları alalım.
  7. Süslemek için üzerine susam serpip servis edelim. Afiyetler olsun deniyecek olanlara.

Yoğurtlu Mayonezli Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu