Yemek Tarifleri

Yemeklik Pürüzsüz Biber Salçası

Yemeklik Pürüzsüz Biber Salçası Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 kilo kırmızı acı biber
  • 10 kilo kapya biber

Yemeklik Pürüzsüz Biber Salçası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle biberlerimizi bir hoş yıkayıp süzüyoruz.
  2. Ardından çekirdeklerinden büsbütün arindiriyoruz.
  3. Temizlenen biberlerimizi makina varsa makinadan yoksa konuttaki robottan geçiriyoruz.
  4. Büyükçe bir kazana koyup yaklaşık yarım saat kaynatıyoruz.
  5. Ardından çubuk blendirdan pürüzsüz olana kadar çektiriyoruz.
  6. Son olarak süzgeçten geçirip biraz tuz serpip güneşe seriyoruz.
  7. Her gün iki üç sefer karıştırarak kurumasını sağlıyoruz istediğiniz kıvama gelince biraz yağlayarak kaldırıyoruz.
  8. Özellikle çorbalara yemeklere çok hoş bir renk tat ve kıvam veriyor.

Yemeklik Pürüzsüz Biber Salçası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu