Yemek Tarifleri

Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağı
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2.5 – 3 su bardağı un

Üzeri için;

  • Yarım su bardağı pudra şekeri

Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Oda ısısında olan tereyağının üzerine başka gereçleri sırayla ekleyip, pürüzsüz bir hamur elde ediyoruz.
  2. Hamurdan beze yapıp rulo hali verip akabinde üzerine çatalla çizik atıp fırın tepsisine diziyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15 dakika pişirelim.
  4. Fırından çıkıp soğuyunca üzerine pudra şekeri serpelim.

Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu