Yemek Tarifleri
Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram tereyağı
- 1 kahve fincanı sıvı yağ
- 1 su bardağı buğday nişastası
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 2.5 – 3 su bardağı un
Üzeri için;
- Yarım su bardağı pudra şekeri
Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Oda ısısında olan tereyağının üzerine başka gereçleri sırayla ekleyip, pürüzsüz bir hamur elde ediyoruz.
- Hamurdan beze yapıp rulo hali verip akabinde üzerine çatalla çizik atıp fırın tepsisine diziyoruz.
- Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15 dakika pişirelim.
- Fırından çıkıp soğuyunca üzerine pudra şekeri serpelim.
Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








Cevap bırakın