Yemek Tarifleri

Tramisu Topları

Tramisu Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gr labne
  • 1 paket petibör ( 175 gr)
  • 1 fincan espresso
  • 2 çorba kaşığı pudra şekeri

Dışı için;Görselleri otomatik aktar ve yayınla

  • Kakao

Tramisu Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bisküvileri un üzere olana kadar blender edelim.
  2. Ilık espresso ve pudra şekerini ekleyip, karıştıralım.
  3. En son labneyi koyalım.
  4. Hamur kıvamına getirelim.
  5. Yuvarlayıp, kakao ile kaplayalım.

Tramisu Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu