Yemek Tarifleri

Tost Böreği

Tost Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 dilim tost ekmeği

Peynir harcı için;

  • 50-100 gram rende kaşar
  • 100-150 gram beyaz peynir
  • 2 adet yumurta
  • 1 adet kapya biber
  • 5-6 yemek kaşığı kadar süt
  • 1 -2 taze soğan
  • Maydanoz

Damak zevkinize nazaran (peynirin tuzluluk oranına göre);

  • Pulbiber
  • Kırmızıbiber
  • Tuz

Tost Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tost ekmeklerimizi tepsiye diziyoruz.
  2. Geniş bir kapta tüm materyalleri karıştırıyoruz.
  3. Ben karıştırmaya yumurta süt kısmından başladım beyaz peyniri ufaladım rende kaşarı karıştırdım sonra da başka materyalleri ekledim.
  4. Karışım hafif sulu olsun ki ekmeği biraz ıslatsın.
  5. Karışımı kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine sürüyoruz.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızana a kadar pişiriyoruz. Kahvaltıda bir çay zeytin hazır.

Tost Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu