Yemek Tarifleri

Ton Balıklı Makarna Yuvası

Ton Balıklı Makarna Yuvası Tanımı İçin Malzemeler

  • Spagetti makarna (makarnayı kırmayın)
  • 1 kutu ton balığı (benim kullandığım 160 gramdı 4 adedine kâfi geldi)
  • Rendelenmiş kaşar

Makarnayı marine etmek için;

  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yağ
  • 1 tutam nane
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam toz biber

Ton Balıklı Makarna Yuvası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Makarnayı suda haşlayalım çok eritmeyelim.Suyunu süzelim.
  2. Ayrı bir tencerede yağı eritelim salçayı ve baharatları ek ederek karıştıralım sosu açmak için biraz sıcak su ekleyebilirsiniz .
  3. Ardından makarnayı ek edip karıştıralım elinizin yanmaması için biraz bekleyin.
  4. 4 parmak etrafına makarnayı sarıp borcama alın bozulursa borcamda ortalarını tekrar düzelterek açın .
  5. Hepsini yaptıktan sonra yağını süzdüğünüz ton balığını eşit derecede ortalarına koyun.
  6. Aynı halde kaşarı da ekledikten sonra evvelce ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirelim, benim yoktu ancak dilerseniz servis yaparken üstüne maydanoz ekleyebilirsiniz ve yeniden dilerseniz makarnayı yalnızca yapabilirsiniz.

Ton Balıklı Makarna Yuvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu