Yemek Tarifleri

Tereyağlı Körili Bütün Tavuk

Tereyağlı Körili Bütün Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet Banvit İftarlık Bütün Tavuk
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım tatlı kaşığı tuz

Tereyağlı Körili Bütün Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Zeytinyağı, tereyağı, baharatlar ve tuz karıştırılır.
  2. Banvit İftarlık Bütün Tavuğun üzerine ve içine güzelce sürülür.
  3. Kanat kısımları kürdan ile tutturulur. Bacak kısmı bağlanır.
  4. Banvit’in ikramı olan poşete 1 tatlı kaşığı un koyulur dağıtılır ve fazla un dökülür.
  5. Tavuk poşet içine yerleştirilir. Poşet bağlanır.
  6. Tepsi üzerine yerleştirilir ve 200 derece ısınmış fırında 1 saat 10 dakika pişirilir.

Afiyet olsun ????

Tereyağlı Körili Bütün Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu