Yemek Tarifleri

Tencerede Bol Akışkanlı Sufle

Tencerede Bol Akışkanlı Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1,5 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çay bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • Nutella

Tencerede Bol Akışkanlı Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Malzemeleri sırasıyla karıştırın.
  2. Hazırladığınız karışımı 6lı sufle kaplarına az az döktükten sonra döktüğünüz kaplara ne kadar akışkan olmasını istiyorsanız (tercihen 1 tatlı kaşığı nutella) koyup üstlerine başta hazırladığınız geri kalan karışımı dökün.
  3. Sufle kaplarının uzunluğunu geçmeyecek biçimde kaynamış suyu tencereye dökün.
  4. 3 dakika tencerenin ağzı açık 7 dakika tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte pişirin.
  5. Dilerseniz üzerine pudra şekeri dökerek servise hazır hale getirebilirsiniz.

Afiyet olsun :).

Tencerede Bol Akışkanlı Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu