Yemek Tarifleri

Tavuklu Un Çorbası

Tavuklu Un Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane tavuk göğsü
  • 1 litre su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber

Üzeri için;

  • Nane

Tavuklu Un Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel tavuğumuzu 1 litre suda haşlıyoruz.
  2. Haşlanan tavuk gösünü tabağa alalım ve elimizle didkliyelim.
  3. Tavuğumuzun suyunu tel süzgeçten geçirelim.
  4. Tencereye tereyağ, sıvıyağ koyalım .
  5. Unumuzu koyalım ve kavuralım.
  6. Tavuk suyunu baharatları ve salçamızı ek edelim.
  7. Pürüzsüz olana kadar karıştırarak pişirelim en son tavuk etini ek edelim .
  8. 5 dk karıştırarak pişirelim.

Tavuklu Un Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu