Yemek Tarifleri

Tavuklu Keşkek

Tavuklu Keşkek Tanımı İçin Malzemeler

Tavuklu keşkek için;

  • 2 su bardağı aşurelik buğday
  • 1 adet bütün tavuk budu
  • 1,5 litre su
  • Tuz

Üzeri için;

  • Tereyağı

Tavuklu Keşkek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Buğdayınızı güzelce yıkayıp tencereye alalım. Üzerine eti tuzu ve suyu ek ettikten sonra tüpte yaklaşık 1/5 saat haşlayalım.
  2. Haşlanan keşkeğimizin içinden etini alıp çatalla didikleyelim keşkeği başka bir tencereye alıp kaşığın ardı ile yeterlice dövelim.
  3. Bu ortada didiklediğimiz etlerimizi de ek edip kıvam alıncaya kadar dövmeye devam edelim.
  4. Ayrı bir tavada tereyağımızı güzelce eritip hazırladığımız keşkeğimizin üzerine gezdirelim. O kadar lezzetli oluyor ki tadına doyamazsınız deneyecek olan herkese afiyet olsun. ?.

Tavuklu Keşkek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu