Yemek Tarifleri
Tavuk Suyuna Çorba

Tavuk Suyuna Çorba Tanımı İçin Malzemeler
- 1 modül tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı un
- Yarım limon suyu
- Yarım çay bardağı tel şehriye
- 3 su bardağı tavuk suyu
- Tuz
- Karabiber
- Kuru nane
Üzerine;
- Toz biber
- Zeytin yağı
Tavuk Suyuna Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü tencere alın ve üzerine yeteri kadar su koyup haşlayın.
- Haşlanan tavukları tel tel ayırın ve tencereye 3 su bardağı tavuk suyu koyup üzerine şehriyeleri ekleyin 5 dk kadar pişirin.
- Bu sırada un, limon suyu ( damak zevkinize nazaran arttırabilirsiniz) ve az su ile terbiyesini hazırlayın.
- Didiklediğiniz tavuk göğsünü tencereye alın ve terbiyeyi ekleyip karıştırın. Üzerine tuz, karabiber ve nanesi ekleyip 1-2 taşım kaynatın ocaktan alın.
- Üzeri için; tozbiber ve yağı yakın sıcak servis yapın.
Afiyet olsun 💐
Tavuk Suyuna Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









Cevap bırakın