Yemek Tarifleri

Tavuk Köfte

Tavuk Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 modül tavuk göğsü
  • 1 avuç maydanoz
  • 3-4 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 adet kapya biber (küp küp doğranmış)
  • 1-2 adet yeşil sivri biber (küp küp doğranmış)
  • 1 adet kırmızı soğan (küp küp doğranmış)
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavuk Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuğu ve maydanozu rondodan geçirip kıyalım.
  2. Kıydığımız tavuğu kabın içerisine alalım.
  3. Üzerine galeta unu, tuz, baharatlar, biberler, soğan ve sıvı yağını ekleyip elimizle güzelce yoğuralım.
  4. Üzerini kapatıp 1 saat buzdolabında bekletelim.
  5. 1 saat sonra harçtan modüller kopartıp elinizle köfte formunda hal verin.
  6. Kızgın yağda orta ateşte köfte artlı önlü kızartalım.Afiyet olsun ????.

Tavuk Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu