Yemek Tarifleri

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 su bardağı un
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 poşet krem şanti
  • Tarçın

Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 125 gram tereyağını eritip kızdırıyoruz.
  2. Üzerine 1 su bardağı unu koyup kavuruyoruz rengi değişene kadar.
  3. Daha sonra 1 litre sütü ve 1 su bardağı şekeri koyuyoruz.
  4. Pişip kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
  5. Fıklamaya başladığında içine 1 paket vanilin koyuyoruz ve 2 karıştırıp kapatıyoruz.
  6. Daha sonra biraz soğuması için öbür bir kaba koyup 10 dk bekletiyoruz.
  7. Sonra üzerine 1 poşet krem şantiyi boşaltıp blender tutuyoruz.
  8. Daha sonra ıslatılmış borcama döküyoruz ve buzdolabına koyuyoruz.
  9. Üzeri için tarçın kullanabilirsiniz yakışıyor, afiyet olsun:).

Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu