Yemek Tarifleri
Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağ
- 1 su bardağı un
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 poşet krem şanti
- Tarçın
Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 125 gram tereyağını eritip kızdırıyoruz.
- Üzerine 1 su bardağı unu koyup kavuruyoruz rengi değişene kadar.
- Daha sonra 1 litre sütü ve 1 su bardağı şekeri koyuyoruz.
- Pişip kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
- Fıklamaya başladığında içine 1 paket vanilin koyuyoruz ve 2 karıştırıp kapatıyoruz.
- Daha sonra biraz soğuması için öbür bir kaba koyup 10 dk bekletiyoruz.
- Sonra üzerine 1 poşet krem şantiyi boşaltıp blender tutuyoruz.
- Daha sonra ıslatılmış borcama döküyoruz ve buzdolabına koyuyoruz.
- Üzeri için tarçın kullanabilirsiniz yakışıyor, afiyet olsun:).
Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Cevap bırakın