Yemek Tarifleri

Tavuk Dünyası Kekiklim

Tavuk Dünyası Kekiklim Tanımı İçin Malzemeler

  • Tavuk göğsü
  • 1 kutu krema (yarısı makarnaya)
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 paket makarna
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz

Tavuk Dünyası Kekiklim Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuklarımızı küp küp doğrayarak içine sarımsak,sıvı yağ,baharat,tuz ekleyip dolapta 1-2 saat dinlendirelim.
  2. Tavuk dinlenince makarnayı haşlayalım.
  3. Haşlama suyumuza 1 çay kaşığı zerdeçal koyalım (rengi sarı olsun diye).
  4. Dinlenen tavukları kızgın tavada kızartalım içine 1 kepçe makarna suyu ekleyip,yarım kutu krema koyalım.
  5. Diğer yarısınıda makarnaya kullanalım.
  6. Haşlanan makarnamızı süzüp tereyağımızı ve kalan kremayı ocakta 2-3 dk kaynatıp makarnamızı ekleyelim.
  7. İstenildiği üzere servis edelim.
    Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun?.

Tavuk Dünyası Kekiklim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu