Yemek Tarifleri

Tavada Tavuk Kanat (Pişirme Kağıdı İle Pratik Pişirme)

Tavada Tavuk Kanat (Pişirme Kağıdı İle Pratik Pişirme) Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram tavuk kanat
  • 1 adet patates
  • 4 adet çeri domates
  • 1 adet köy biberi
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 tatlı kaşığı yoğurt
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 çay kaşığı tatlı toz biber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavada Tavuk Kanat (Pişirme Kağıdı İle Pratik Pişirme) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuk kanatları büyük kaseye alalım.
  2. Patatesleri elma dilimi,domatesleri ikiye bölerek,biberi doğrayalım.
  3. Verilen başka materyalleri ekleyip eldivenli elimizle düzgünce boca edelim.
  4. Tavaya pişirme kağıdı serelim,pişirecegimiz tavuklu malzemeyi tavaya dizelim. Kağıdın dört bir kenarını üstüne kapatıp,tavanın kapağını kapatalım.
  5. Buharı ile çok çabuk pişeceğinden denetimli olalım.
  6. Kanatların altı kızarınca çevirip tekrar üstünü kapatıp altı sa kızarınca süreç tamamdır.
  7. Sıcak olarak servis yapabiliriz.Afiyet olsun :)).

Tavada Tavuk Kanat (Pişirme Kağıdı İle Pratik Pişirme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu