Yemek Tarifleri

Tartolet

Tartolet Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için

  • Yarım paket margarin
  • 1 paket vanilya
  • 2 çorba kaşığı nişasta
  • 3 çorba kaşığı pudra şekeri
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tane yumurta
  • Aldığı kadar un

Kreması için

  • 2 buçuk su bardağı süt
  • 2 çorba kaşığı nişasta
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • 1 tane vanilya

Üzeri için

Tartolet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tartolet hamurunu tüm gereçleri katıp bir kapta yoğurun dolapta yarım saat dinlendirin.
  2. O sırada kremayı pişirin. Margarin ve vanilya hariç tüm malzemeyi karıştırın.
  3. Katılaşınca ocaktan alın ve vanilya margarini de dahil edin soğumaya bırakın.
  4. Hamurumuzu tartolet kaplarına nazaran ince olacak biçimde açıp yerleştirin.Kapları yağlamaya gerek yok aslında çıkıyor.
  5. 175 derece fırında pişirin 25 dakika kâfi fırından çıkarıp soğuyunca kremasını sıkma torbasıyla sıkın, meyvelerle süsleyin 💯.

Tartolet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu