Yemek Tarifleri

Tadelle Kurabiye

Tadelle Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı fındık içi
  • 100 gr çikolata
  • Yarım su bardağı mısır nişastası
  • 1 paket vanilin
  • 1 küçük yumurta
  • Aldığı kadar un
  • 115 gr margarin (Kullandım teremyağ)

Tadelle Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fındığı un haline gelene kadar ez sonra çikolatayı erit.
  2. Tüm malzemeyi koy ve yoğur ben mutfak şef ile yaptım kıvamı alınca dondurma külahı ile form verin.
  3. 180 derece ısınmış fırında 15 -20 dk pişirin.
  4. Fırından çıkınca üzerini ört dinlensin. 10 dk sonra süsle servise hazır.

Tadelle Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu