Yemek Tarifleri

Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 250 gram granül çikolata
  • 1 su bardağı su

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Süt, şeker, un, kakao ve yumurta sarısını geniş bir tencereye alıp ocağı orta ateşe getirip, çırpa teliyle kıvam alıp göz göz olana kadar karıştıralım. ( çırpma süreci çok değerli durmadan çırpalım. )
  2. Kıvam alıp göz göz olan supangleyi ocaktan alıp tereyağ ve çikolatayı ekleyip eriyene kadar çırpalım.
  3. Ardından 1 bardak suyu da ekleyip mikserle göz göz olana kadar çırpıp kaselere dağıtalım. Deneyen herkese afiyet olsun.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu