Yemek Tarifleri

Sumaklı Bulgur Pilavı

Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Biraz kimyon
  • 2 su bardağı bulgur
  • 3 su bardağı sıcak su

Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle yağları eritiyoruz.
  2. Domatesi rendeleyip, salça ile kavurmaya devam edelim.
  3. Sonra baharatları ekliyoruz, kavurmaya devam edelim.
  4. Bulguru ve suyu ekleyip, suyu çekene kadar pişiriyoruz.

Afiyet olsun 🙂

Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu