Yemek Tarifleri
Sumaklı Bulgur Pilavı

Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 çay kaşığı sumak
- 1 çay kaşığı nane
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Biraz kimyon
- 2 su bardağı bulgur
- 3 su bardağı sıcak su
Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yağları eritiyoruz.
- Domatesi rendeleyip, salça ile kavurmaya devam edelim.
- Sonra baharatları ekliyoruz, kavurmaya devam edelim.
- Bulguru ve suyu ekleyip, suyu çekene kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun 🙂
Sumaklı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





Cevap bırakın