Yemek Tarifleri

Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 80 gram çikolata
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım paket vanilya

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fırını 200 dereceye açın.
  2. Sufle kaplarını tereyağının bir kısmı ile güzelce yağlayın.
  3. Çikolata ve tereyağını bir tavaya alarak eritin.
  4. Kasede yumurta ve şekeri bembeyaz olana kadar çırpın.
  5. Eriyen çikolata, kakao ve tereyağının üzerine unu vanilyayı ek ederek güzelce çırpın.
  6. Homojen kıvam alana dek tüm gereçleri karıştırın.
  7. Yağlanmış sufle kaplarını ısıtılmış 200 derece fırına 8 dakika pişmeye bırakın. Afiyet olsun.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu