Yemek Tarifleri

Sucuklu Kuru Fasulye

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • 1 çay bardağı sucuk
  • Tuz
  • Kırmızı biber

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

Merhaba hanımlar türk mutfağının vazgeçilmezi bir yemekle daha karşınızdayım.

  1. İlk başta zeytinyağımızı soğanımızla kavuralım.
  2. Daha sonra salçamızı ve kuru fasulyelerimizi ekleyelim suyumuzla en sonunda da bahartlarımızı ekleyip düdüklü tenceremizin ağzını kapatıp pişmeye bırakıyoruz.
  3. Başka küçük bir tavamizda da küp küp doğranmış sucuklarımızı kızartıp pişen fasulyemizin içine atıp afiyetle yiyoruz 😉.

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu