Yemek Tarifleri

Soslu Etli Makarna

Soslu Etli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 tane kuru soğan
  • Yarım kavanoz melemen sosu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • İsteğe nazaran baharat
  • 2 kaşık tereyağı
  • Biraz sıvı yağ
  • Kuş başı et

Soslu Etli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel tencereye soğanları doğrayıp ,sıvı yağ ve tereyağı ekleyip pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  2. Sonra etleri minik minik doğrayıp soğanla birlikte kavuruyoruz .
  3. 10 dk kadar kavurun .
  4. Ardın dan salça ,tuz ,melemenlik sosu döküp güzelce bi 10 dk daha kavurun.
  5. En son haşlama dan makarnayı ekleyip üzerine sıcak su geçecek kadar su ekliyoruz.
  6. Aynı pilav üzere kısık ateşte 10 dk pişiriyoruz şimdiden afiyet olsun ??.

Soslu Etli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu