Yemek Tarifleri

Soğuk Kahve

Soğuk Kahve Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı granül kahve
  • 1 tatlı kaşığı şeker (pudra şekeri de olur)
  • 3 yemek kaşığı sıcak su
  • 2 su bardağı soğuk süt

Soğuk Kahve Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Granül kahve olağanda 3 yemek kaşığı diye görüyordum daima lakin kendi damak tadınıza nazaran azaltabilir ya da arttırabilirsiniz çok acı seviyorsanız 3 tatlı kaşığı çok kahve acılığını sevmiyorsanız bir iki tatlı kaşığı granül kahve üzerine pudra şekeri ekleyin.
  2. Ocağa 3- 4 kaşık kadar kaynar su alın.
  3. Su kaynayınca tabağa aldığınız kahve ve şekeri üstüne sıcak suyu ekleyin çay süzgeciniz ile çırpın.
  4. 5 dakika durmadan çırpınca esasen köpürecektir.
  5. Sonra bardağınıza buzu koyun üstüne çıktınız kahveyi en sonunda sütü ekleyip içebilirsiniz.

Soğuk Kahve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu