Yemek Tarifleri

Şipşak Kurabiye

Şipşak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gr margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çay bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 buçuk su bardağı un

Üzeri için:

  • Toz şeker

Şipşak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Oda sıcaklığında margarin ve şekeri uygunca yoğuruyoruz.
  2. Kalan materyalleri ekleyerek homojen bir hamur elde ediyoruz.
  3. Unu denetimli ekleyerek hamurumuzu düzgünce yoğuruyoruz.
  4. Küçük bezeler halinde yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize diziyoruz.
  5. Üzerine toz şeker serpip 160 derece fırında 25 dk pişiriyoruz.

Şipşak Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu