Yemek Tarifleri

Simit Kebabı

Simit Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana kuzu karışık yağlı kıyma (dilerseniz tek de olabilir )
  • 1 çay bardağı simit
  • 1 büyük kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Simit Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak simiti bir kaba alıp ılık su ile ıslatıp üzerini kapatalım.
  2. Simit şişerken kuru soğan ve sarımsağı rendeleyelim.
  3. Yaklaşık 15 dk sonra simiti yoğurma kabına alalım .
  4. İçerisine kuru soğan, sarımsak ,tuz, karabiber, pulbiberi atıp güzelce yoğuralım.
  5. Tamamen yoğurulunca kıyma biçiminde elimizi ıslatacak biçim verelim.
  6. 200 derecelik fırında altı üstü kızarsan kadar pişirelim afiyet olsun :).

Simit Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu