Yemek Tarifleri

Sarımsaklı Patates

Sarımsaklı Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet orta uzunluk patates
  • 5 diş rendelenmiş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Tozbiber
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Sarımsaklı Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patateslerin kabuğunu soyup doğrayalım ve uygun bir kaba alalım.
  2. Rendelenmiş sarımsak, tuz, karabiber, tozbiber, un, mısır unu ve sıvı yağı ekleyip güzelce karıştıralım.
  3. Fırın tepsisine yahut airfryera dizip pişirelim. Ben airfryerda pişirdim fırında da çok lezzetli olacaktır.
  4. Airfryerda 200° 20 dakikada pişirdim.
  5. Fırında da 200°de denetimli bir halde pişirebilirsiniz.

Sarımsaklı Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu