Yemek Tarifleri

San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1.5 su bardağı + 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 475 gram labne peyniri
  • 475 gram taze peynir
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 paket vanilya
  • 500 gram krema

Üzeri için;

  • 1 paket tablet çikolata
  • 2 yemek kaşığı krema

Not; gereçlerin hepsi oda sıcaklığında olacak

San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle yumurta ve şekeri düzgünce köpürene kadar çırpalım.
  2. Unu ve şekeri ilave edelim 5 dakika çırptıktan sonra peynirleri ekleyip çırpmaya devam edelim.
  3. Ardından kremayı ekleyip çırpalım pürüzsüz bir kıvam elde edelim.
  4. Fırın kabını hazırlayalım bir tepsiye 2 kat biçimde alüminyum folyo serelim dikkat edelim hiç bir yeri delik olmasın.
  5. Kelepçeli kek kalıbını yerleştirin ve folyoyla sıkıca taban kısmının kenarları örtülecek biçimde kaplayın.
  6. Folyonun üzerine yağlı kağıt yerleştirelim ve yanlarada tabiki tatlımız folyo ile temas etmesin.
  7. Ardından hazırladığımız kaba tatlımızı süzerek dökelim.
  8. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 25 dakika pişirelim.

San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu