Yemek Tarifleri

Sahura Yumuşacık Bazlamalar

Sahura Yumuşacık Bazlamalar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kuru maya
  • Aldığı kadar un

Sahura Yumuşacık Bazlamalar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sütü bi kaba alıp şeker maya ekleyip 15 dakika bekliyoruz.
  2. Daha sonra un hariç sırayla öteki gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Yavaş yavaş un ekleyip yoğuruyoruz.
  4. 1. 5 saat mayalandırıp bezelere ayırıyoruz.
  5. Bezeleri tabak büyüklüğünde açıp sofra bezi üzerinde 20 dakika dinlendirip tavada artlı önlü pişiriyoruz.

Sahurda kahvaltıda afiyetle yiyoruz ????.

Sahura Yumuşacık Bazlamalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu