Yemek Tarifleri

Sahine Tatlısı

Sahine Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı susam
  • 3 yemek kaşığı  tereyağı
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 3 yemek kaşığı süzme bal
  • Yarım çay bardağı kırılmış ceviz içi

Sahine Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle susamımızı kısık ateşte kavurup bir kenara alıyoruz.
  2. Oda ısısında olan tereyağımızı bir karıştırma kabına alıp üzerine sırası ile susamı, balı ,tahini ve cevizi ekleyip yeterlice karıştırıyoruz .
  3. Dolapta 10-15 dakika beklettikten sonra servis tabağımıza alabiliriz yapacak olanlara şimdiden. Afiyet olsun?.

Sahine Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu