Yemek Tarifleri
Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet reyhan
- 1 litre sıcak su
- Çeyrek çay kaşığı limon tuzu
- 1 su bardağı toz şeker
- 5-6 adet karanfil
Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Reyhan yaprakları ayıklanıp güzelce yıkanır. Tencereye alıp üzerine 1 litre sıcak su eği yapılır. 1 su bardağı toz şeker, limon tuzu ve karanfiller ek edildikten sonra, yaklaşık 2/ 3 saat dinlendirilir.
- Bir süzgeç yardımıyla reyhan yaprakları içinden alınıp, sürahiye doldurulur dilerseniz soğuk yahut sıcak tüketebilirsiniz afiyet olsun 🌺
Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







Cevap bırakın