Yemek Tarifleri

Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet reyhan
  • 1 litre sıcak su
  • Çeyrek çay kaşığı limon tuzu
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 5-6 adet karanfil

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Reyhan yaprakları ayıklanıp güzelce yıkanır. Tencereye alıp üzerine 1 litre sıcak su eği yapılır. 1 su bardağı toz şeker, limon tuzu ve karanfiller ek edildikten sonra, yaklaşık 2/ 3 saat dinlendirilir.
  2. Bir süzgeç yardımıyla reyhan yaprakları içinden alınıp, sürahiye doldurulur dilerseniz soğuk yahut sıcak tüketebilirsiniz afiyet olsun ?

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu