Yemek Tarifleri

Renkli Salata

Renkli Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kısım marul
  • Yarım demet roka
  • 1 adet domates
  • 1 adet havuç
  • Mor lahana
  • 1 adet turp
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Nar ekşisi
  • Limon

Renkli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Marul ,roka,domates ve mor lahanayı doğrayalım .
  2. Turp ve havucu rendeleyelim.
  3. Soslarıyla birlikte bir kapta karıştırıp servis edelim.

Renkli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu