Yemek Tarifleri

Puf Puf Poğaça

Puf Puf Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı yağ
  • 1 paket kuru maya
  • 2 yumurta (1 sarı üstüne)
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 su bardağı un

Puf Puf Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Su, süt, maya ve toz şeker kaba konulup karıştırılır şeker ve maya dağıtılır.
  2. Yumuratanın birinin sarısı ayrılır başkaları karışıma konur yağda konulup karıştırılır un ve tuz atılır ele hafif yapışan bir hamur elde edilir 30 dk üstü streçli bekletilir.
  3. Daha sonra ceviz büyüklüğünde bezeler koparılıp istediğiniz materyal ile yada boş olarak tepsiye dizilir.
  4. Alt üst ısıda 190 derecede pişirilir.

Afiyet olsun.

Puf Puf Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu