Yemek Tarifleri
Pudingli Kurabiye (Çok Kolay)

Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orman meyveli puding
- 125 teremyağ
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2,5 su bardağı un
Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak karıştırma kabımıza pudingimizi alalım. Teremyağ, sıvı yağ, yumurta ve vanilyayıda sırasıyla ekleyip güzelce karıştıralım.
- En son un ve kabartma tozunuda ek edip yumuşak ele yapışmayacak bir hamur elde edelim.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp elimizle rulo yapalım çatalla bir ucuna bastırarak form verelim yahut kızartma kepçesinin gerisini bastırarak farklı hallerde hazırlayalım.
- Hepsini tamamlayalım ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim ve 180 derece fırında 15-20 dk pişirelim. Hepsi bu. 🤷♀️🤷♀️ deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun 🤗🤗🤗.
Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








Cevap bırakın