Yemek Tarifleri

Pudingli Kurabiye (Çok Kolay)

Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orman meyveli puding
  • 125 teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un

Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak karıştırma kabımıza pudingimizi alalım. Teremyağ, sıvı yağ, yumurta ve vanilyayıda sırasıyla ekleyip güzelce karıştıralım.
  2. En son un ve kabartma tozunuda ek edip yumuşak ele yapışmayacak bir hamur elde edelim.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp elimizle rulo yapalım çatalla bir ucuna bastırarak form verelim yahut kızartma kepçesinin gerisini bastırarak farklı hallerde hazırlayalım.
  4. Hepsini tamamlayalım ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim ve 180 derece fırında 15-20 dk pişirelim. Hepsi bu. ?‍♀️?‍♀️ deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun ???.

Pudingli Kurabiye (Çok Kolay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu