Yemek Tarifleri

Pratik Hatay Yordamı Tepsi Kebabı

Pratik Hatay Metodu Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • Yarım demet maydanoz
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzerine

  • 2 adet patates

Pratik Hatay Yöntemi Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Geniş bir karıştırma kabına kıymamızı alıyoruz.
  2. Kapya biber maydanoz ve sarımsağımızı robotta geçiriyoruz ve kıymamızın üzerine atıyoruz.
  3. Tuzumuzuda attıktan sonra düzgünce yoğuruyoruz.
  4. Fırın tepsimizin altına 1 parmak salça sürüp kıymalı harcımızı elimizle bastırarak yayıyoruz.
  5. Kebabımızı dilimliyoruz.
  6. Salçamızıda sulandırıp üzerine döküyoruz.
  7. Kenarlarınada ince dilimlediğimiz patateslerimizi dizip fırınımızda denetimli bir formda pişiriyoruz.

Pratik Hatay Yolu Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu