Yemek Tarifleri

Porsıyonluk Kekler

Porsıyonluk Kekler Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Vanilya kabartma tozu
  • İsteğe bağlı çerez
  • Aldığı kadar un

Porsıyonluk Kekler Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şeker rengi açılana kadar çırpılır.
  2. Diğer materyalleri eleyerek ekleyelim ve capkek kalıbına eşit biçimde koyalım.
  3. Üzerlerine yahut içine damla çikolata koyun fındık da ekleyebilirsiniz üzerine.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derecede denetimli pişirin.

Afiyet olsun.

Porsıyonluk Kekler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu