Yemek Tarifleri

Pofuduk Poğaça

Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağı
  • 1 paket instant maya
  • 2 yumurta beyazı ( sarısı yüzüne )
  • Alabildiği kadar un (yumuşak bir hamur olucak)

Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle sıvı gereçleri ve mayayı ekliyoruz.
  2. Sonrasında yumurta beyazını yavaş yavaş unu ekliyoruz.
  3. Üzerini kapatıp 60 dk mayalanmaya bırakalım .
  4. Sonrasında 16 beze alıp form veriyoruz ,ben birazını simit poğaça yaptım onları ise biraz pekmezli suya batırıp sonrasında susama bulayıp bıçak ile yan çizgi attım.
  5. 180 derecede yaklaşık 20-25 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu