Yemek Tarifleri
Pofuduk Poğaça

Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı sıvı yağı
- 1 paket instant maya
- 2 yumurta beyazı ( sarısı yüzüne )
- Alabildiği kadar un (yumuşak bir hamur olucak)
Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle sıvı gereçleri ve mayayı ekliyoruz.
- Sonrasında yumurta beyazını yavaş yavaş unu ekliyoruz.
- Üzerini kapatıp 60 dk mayalanmaya bırakalım .
- Sonrasında 16 beze alıp form veriyoruz ,ben birazını simit poğaça yaptım onları ise biraz pekmezli suya batırıp sonrasında susama bulayıp bıçak ile yan çizgi attım.
- 180 derecede yaklaşık 20-25 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






Cevap bırakın