Yemek Tarifleri

Piyaz

Piyaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış beyaz fasülye
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet domates
  • Maydanoz
  • 2 çay kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ

Piyaz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fasulyeyi haşlarken soğan, domates ve maydanozu doğrayalım.
  2. Haşlanmış fasulyeyi soğuk su ile yıkayıp süzdükten sonra doğradığımız sebzelerle ve tuz,sumak,zeytinyağ,sirke ile harmanlayalım. Afiyet olsun ☺️.

Piyaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu