Yemek Tarifleri

Pişi

Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı sulu yoğurt

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Un ,kabartma tozu,tuz,yumurta yoğurdu bir kaba koyup yoğuruyoruz.
  2. Ardından üzerini streçleyip 25-30 dk bekletiyoruz.
  3. Hamuru tezgaha alıp ,üzerini az unlayıp merdaneyle açıyoruz.
  4. İstenilen halde kesip,kızgın yağda kızartıyoruz.

Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu