Yemek Tarifleri

Pişi Tanımı

Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı un
  • 1 paket maya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Su

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Malzemelerimizi karıştırıyoruz ,hamur haline getiriyoruz ve 3-4 saat üstü kapalı bekletiyoruz.
  2. Daha sonra elimizle ceviz büyüklüğünde koparıp açıyoruz ve kızgın yağda kızartıp servis ediyoruz.

Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu