Yemek Tarifleri

Peynirli Poğaça

Peynirli Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket margarin
  • 1 paket kuru maya
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 kaşık şeker
  • 1 yumurta

İçi için;

  • Lor peyniri

Üzerine;

  • Yumurta sarısı
  • Susam
  • Çörekotu

Peynirli Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Un hariç tüm materyalleri karıştıralım, uygunca daha sonra unu azar azar ekleyip yoğuralım yumuşak kıvamlı bir hamur elde edelim, bir saat üzerini örtüp mayalansın.
  2. Sonra küçük bezeler ayırıp içine peyniri koyup hal verip tepsiye koyalım.
  3. Üzerine yumurta sarısı sürelim, susam ve ya çörek otuyla süsleyelim.
  4. 170 derecede 30 35 dakika pişirelim.

Afiyet olsun ?

Peynirli Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu