Yemek Tarifleri
Petibör Magnolia

Petibör Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebi için
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket krema 200 ml
- 1 paket vanilya
Üzeri için
- Toz haline gelmiş petibör bisküvi
- Ceviz
Petibör Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi için süt, şeker, un, nişasta yumurta sarısını koyup düzgünce karıştıralım ve ocağa alalım.
- Kıvam alıp kaynayana kadar pişirelim ve ocaktan alıp biraz ılımasını bekleyelim.
- Muhallebi ılıyınca üzerine vanilya daha sonra kremayı ekleyip mikserle karıştıralım.
- Kaselerin altına evvel petibör bisküvi daha sonra muhallebiden ekleyelim afiyet olsun.
Petibör Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




Cevap bırakın