Yemek Tarifleri

Petibör Magnolia

Petibör Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebi için

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket krema 200 ml
  • 1 paket vanilya

Üzeri için

  • Toz haline gelmiş petibör bisküvi
  • Ceviz

Petibör Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Muhallebi için süt, şeker, un, nişasta yumurta sarısını koyup düzgünce karıştıralım ve ocağa alalım.
  2. Kıvam alıp kaynayana kadar pişirelim ve ocaktan alıp biraz ılımasını bekleyelim.
  3. Muhallebi ılıyınca üzerine vanilya daha sonra kremayı ekleyip mikserle karıştıralım.
  4. Kaselerin altına evvel petibör bisküvi daha sonra muhallebiden ekleyelim afiyet olsun.

Petibör Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu