Yemek Tarifleri

Patatesli Somon Filetosu

Patatesli Somon Filetosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo somon fileto
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım limon suyu
  • 1 fincan zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber (silme )
  • Birer fiske karabiber
  • Tuz

Ayrıca:

  • 1 kilo haşlanmış bebek patates
  • Bir fiske karabiber
  • Bir fiske zerdeçal
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Tuz

Patatesli Somon Filetosu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Balığın alt derisini aldın.
  2. Kaseye sarımsağı rendeleyin, limon suyu, zeytinyağ, tuz, pulbiber ve karabiberi ekleyip karıştırın.
  3. Fırça yardımıyla somonların üzerine sürün.
  4. Patateslerin üzerine zerdeçal, zeytinyağ, tuz ve karabiber alın karıştırın.
  5. Patatesleri somonların üzerine alın.
  6. Ardından tane karabiber ve biberiye ekleyin.
  7. 200 derece fırında pişirin. ?affiyet olsun?.

Patatesli Somon Filetosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu