Yemek Tarifleri

Patatesli Pankek

Patatesli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük-orta uzunluk patates
  • 1 yumurta
  • 3 tatlı kaşığı yoğurt
  • Az peynir
  • Un (normal, yulaf, ıza, mısır unu)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber

Patatesli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patatesi rendenin en ince tarafıyla rendeliyoruz ve tüm materyalleri karıştırıyoruz işte bu kadar kolay.
  2. Unu göz kararı koydum su üzere olmayacak kadar ve çeşitli unlarla karıştırdım siz tek un çeşidiyle de yapabilirsiniz.
  3. Tavaya az zeytinyağı ya da sade yağ ile yağlıyoruz.Arkalı önlü az kızarana kadar pişiriyoruz.

Patatesli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu