Yemek Tarifleri

Patatesli Çıtır Baget

Patatesli Çıtır Baget Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 tane patates
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket tavuk but baget
  • Kaşar peyniri rendesi
  • 1 çay kaşığı zerdeçal tozu

Bulamak için

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı galata unu

Kızartmak için

  • Sıvı yağ

Patatesli Çıtır Baget Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel tencereye küp küp patatesleri doğrayıp suda haşlayın.
  2. Ayrı bir tencerede de tavukları haşlayın.
  3. Haşlanmış patatesleri ezin ve içine haşlanmış tavuklari tiftikleyerek ilave edin.
  4. Daha sonratuzu ve rendelenmiş kaşarın yarisini ek edip yogurun.
  5. İri modüller koparıp yuvarlayın ortasına çukur açın.
  6. İçine rendelenmiş kasari ve butun kemiğini koyup çukuru kapatın.
  7. İlk evvel una sonra yumurtaya daha sonra galata ununa bulayın ve tepsiye dizip 10 dk buzdolabında bekletin.
  8. Son olarak bagetleri kızgın yağda her tarafı kızarana kadar pişirin ve servis yapın.

Afiyet olsun ????.

Patatesli Çıtır Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu