Yemek Tarifleri

Patates Kavurması

Patates Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça

Patates Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 4-5 tane orta uzunluk patates suda haşlanır kabukları soyulur.
  2. Soğan sıvı yağda kavrulur salça eklenir.
  3. Patatesler ezme aletiyle ya da çatal yardımıyla ezilip soğan kavurdüğümuz tencerenin içine konulur.
  4. 5 dakika kadar karıştırılıp gereçlerin karışması sağlanır.
  5. Üzerine maydanoz koyarak sunum yaptım ben.Afiyet olsun ????.

Patates Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu