Yemek Tarifleri
Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 su bardağı süt
- 1/3 çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 2.5 su bardağı un
Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Şeker ve yumurtaları boza kıvamına gelene kadar çırpalım.
- Daha sonra sıvı yağ, süt, tuz, kabartma tozu ve unu eleyerek ilave edelim. Kek hamurundan biraz daha ağır bir hamur olacak.
- Isınmış tavaya yemek kaşığı yardımıyla aralıklarla dökerek orta ateşte pişirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun💐
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Cevap bırakın