Yemek Tarifleri

Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1/3 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Şeker ve yumurtaları boza kıvamına gelene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra sıvı yağ, süt, tuz, kabartma tozu ve unu eleyerek ilave edelim. Kek hamurundan biraz daha ağır bir hamur olacak.
  3. Isınmış tavaya yemek kaşığı yardımıyla aralıklarla dökerek orta ateşte pişirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun💐

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu