Yemek Tarifleri

Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri uygunca çırpıyoruz.
  2. Sıvıyağ ve süt ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Tavayı ısıtıyoruz.
  5. Kaşık yardımı ile krep harcından koyup orta ateşte pişiriyoruz.
  6. Ters çevirip ardında pişiriyoruz.
  7. Servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu